Er zijn momenteel geen reizen naar Hotel Jägerhof, Mayrhofen beschikbaar.

  • Omschrijving
  • Ski Gebied
  • Accommodatie
  • Vervoer
  • Verzekeringen
  • Reisinformatie

Omschrijving

Elke dag relaxed cruisen en verschillende skigebieden aandoen? Heb je ook geen moeite met rode pistes en niet geprepareerde (maar wel gezekerde) skiroutes? Dan hebben wij dé perfecte wintersportbestemming voor jou: Mayrhofen in Mountopolis!

Waarom zou je genoegen nemen met minder, als je met SingleSnow het beste uit je wintersportvakantie kunt halen? Wij bieden een unieke ervaring voor avontuurlijke singles die houden van actie op de piste en gezelligheid buiten de pistes. Skien of snowboarden in een van de populairste ski-gebieden onder Nederlanders: Mountopolis!

Mountopolis is een waar paradijs voor wintersportliefhebbers. Met 142 km aan pistes, variërend van beginners tot gevorderden, is er voor ieder wat wils. Of je nu wilt cruisen op de brede blauwe pistes, jezelf wilt testen op uitdagende rode pistes of adrenaline zoekt in de off-piste gebieden, hier kan het allemaal.

SingleSnow organiseert groepsreizen naar Mayrhofen, dé place to be voor singles die willen genieten van een onvergetelijke wintersportervaring. Samen met gelijkgestemde avonturiers kun je de pistes verkennen en genieten van de bruisende après-ski.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw single wintersport naar Mayrhofen en beleef een fantastische tijd in Mountopolis!

Afhankelijk van het weer, kun je al deze gebieden aandoen:

  • Mayrhofen
  • Hintertux (Gletsjer)
  • Zell am Ziller
  • Kaltenbach
  • Hochfügen
  • Gerlos
  • Konigsleiten

Samen met een gezellige groep singles en de reisbegeleider ontdekken jullie de diversiteit van de Oostenrijkse skigebieden. Het skigebied is uiterst geschikt voor de skisafari’s en tussen het skiën door kun je zeer goed eten op de pistes.

Alles op een rijtje:

  • Superieur 3-sterrenhotel op een rustige locatie
  • Inclusief 6 x ontbijtbuffet en drie gangen diner
  • Dankzij de gletsjer is het gebied 100% sneeuwzeker
  • Te voet ca. 5 minuten naar de skilift
  • Safari en ski-safari
  • Gezellige Nederlands reisleiding
  • Luxe Royal Class Touringcar

Wintersportgebied Mountopolis
Mountopolis is een van de drie deelgebieden van het Zillertal in de Oostenrijkse regio Tirol. Onder dit wintersportgebied vallen onder andere Mayrhofen, Finkenberg en Schwendau. Door de ligging is de Mountopolis en Ahorn 100% sneeuwzeker en biedt het eindeloze mogelijkheden voor elk niveau.

Vanuit Mayrhofen is per Skibus of trein heel goed te bereiken de Zillertal Arena met de Ski dorpen Gerlos, Zell am Ziller en Köningsleiten.

Vanaf Mayrhofen is de Hintertux Gletsjer in cs 25 minuten per Ski bus makkelijk bereikbaar. Per Ski’s naar de eeuwige sneeuw; Via de Penkenbahn, de 150-er Kabine en dan in het dorpje Lanersbach een klein stukje bus naar de eeuwige sneeuw.

De verborgen parel van het zillertal is Kaltenbach. Er zijn dus genoeg mogelijkheden.

Naar de sneeuw met SingleSnow
Onze groepsreizen zijn voor iedereen die, om welke reden ook, alleen op vakantie wil. De opzet is niet om een nieuwe partner te vinden, maar ongedwongen vakantie te vieren met gelijkgestemden. Al kan het natuurlijk zomaar zijn dat jij tijdens een van onze groepsreizen jouw Romeo tegenkomt! Tijdens deze wintersportvakantie verblijf je in een hotel, waar je een slaapkamer deelt met iemand van hetzelfde geslacht en zoveel mogelijk van dezelfde leeftijd. Ook gaat er een enthousiaste reisleider mee met deze groepsreis, op afstemming van de wensen van de groep kunnen jullie samen verschillende activiteiten ondernemen!

Boek jouw reis online of telefonisch
Je kunt bij ons gemakkelijk online boeken. Wil je liever telefonisch boeken? Bel dan gerust met 0517 20 20 20

Bel ons en boek direct
Lees meer

Ski Gebied

Skigebied Mountopolis is een van de grootste aaneengesloten skigebieden van Oostenrijk. Vanuit het dorp heb je via de Ahornbahn en de Penkenbahn toegang tot een uitgebreid pistenetwerk. Het skigebied heeft iedereen wat te bieden en omdat bijna alle pistes hoger liggen dan 1.500 meter zijn de sneeuwcondities er prima.

Ski naar Hintertux, Lanersbach, Finkenberg en Schwendau.

Gerlos, Koningsleiten, Zell am Ziller en Fügen liggen op +/- 20 minuten aftsand met de bus.

Samen met een bont gezelschap aan sneeuwliefhebbers van jouw leeftijd trekken we naar Oostenrijk. Hier gaan we gegarandeerd week lang met volle teugen genieten van de vele pistes, het prachtige landschap en fantastische skisafari’s. Het is een sneeuwzeker skigebied met goede variatie in pistes.

 

De Harakiri piste is met 78% de steilste skipiste van Oostenrijk en staat in de top 7 van de meeste bizarre pistes ter wereld. Naast het mooie skigebied heeft Mayrhofen nog een groot voordeel, er is namelijk nog veel meer te beleven dan skiën. Zo kun je er bijvoorbeeld zwemmen in het overdekte zwembad, een film kijken in de bioscoop, kegelen, fitnessen of schaatsen – je kunt het zo gek niet bedenken! Vanaf de Penken is er helaas geen dalafdaling maar met de gondel ‘land’ je midden in het gezellige dorp. Hier kom je zomaar in de verleiding om een drankje te doen! Vanaf de Ahorn is er wél een dalafdaling echter gaat deze halverwege over in een lange zwarte piste

Mayrhofen behoort tot de populairste après-ski bestemmingen van de Alpen. Na een heerlijke dag skiën kun je in veel bars en cafés terecht waar je het feest zo groot en laat kunt maken als je zelf wilt. De après-ski in Mayrhofen is ook bij Nederlanders erg bekend. De populairste tenten zijn: Bruck’n Stadl, Elchbar, ICE bar, Harakiri Bar, Scotland Yard pub en Arena Night Club

 

Accommodatie

Een landschap om verliefd op te worden, afwisselende aanbiedingen voor uw vakantie en pure ontspanning – welkom in Mayrhofen in het Zillertal, welkom in Hotel Jägerhof. Neem een ​​rustgevende en afwisselende onderbreking van het dagelijkse leven. Het is goed om je bij ons te hebben!

Met toegewijde gastvrijheid maken we van uw bezoek aan ons familiehotel een onvergetelijke ervaring. Onze plek, rustig en centraal gelegen, is een perfect startpunt voor tal van activiteiten in elk seizoen – van wandelen en klimmen tot skiën en snowboarden. Na een veelbewogen vakantiedag komt u heerlijk tot rust in onze wellnessruimte met sauna, infraroodcabine en solarium.

 

Het hotel.
Tijdens het verblijf geniet je elke dag weer van de heerlijke traditionele Oostenrijkse gerechten, met natuurlijk een passend glas wijn. En als je dan nog plek hebt voor een toetje, serveren ze een hemels lekker dessert. In Hotel Jägerhof worden producten uit de regio met liefde verwerkt volgens traditionele recepten. Het ontbijtbuffet biedt je vers gebakken broodjes van de bakker en hartige gerechten van de slager, evenals “gezonde” en vitaminerijke fruitmanden. Op verzoek kunnen ze ook verse eiergerechten voor je bereiden. In de avond staat er een drie gangen diner voor je klaar.

Gratis WIFI in het gehele hotel en een parkeerplaats (mocht je met eigen vervoer reizen).

Kamers
Gezellige tweepersoonskamer met bureau, zithoek en balkon. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche of toilet. Ook is er een make-upspiegel en föhn aanwezig.

Wellness & sauna 

Naast de talloze mogelijkheden die de natuur in het Zillertal voor ontspanning in petto heeft, opent zich in de Jägerhof een saunaruimte van 120m² voor je.
SPA & Relax Wild Tirol. Na een dag vol avonturen kun je ontspannen in de wellnessruimte.
Geniet van de Finse sauna, aromastoombad, infraroodcabine, het solarium, ontspanningsruimte en drinkfontein
* Badjassen beschikbaar tegen betaling

Vervoer

Extra informatie over je Royal Class busreis
Het vervoer naar al onze winterbestemmingen wordt uitgevoerd door busmaatschappij Winterliner; luxe Royal Class touringcars met comfortabele stoelen.
Royal Class wil zeggen dat je extra beenruimte hebt en de rugleuning verder naar achter kan, je hebt dus meer ruimte dan in de doorsnee touringcar.
Onze touringcars zijn duidelijk herkenbaar aan de stickers op de zijkanten van de bus.

Waar kun je opstappen en hoe laat?
Op dit moment zijn er nog geen tijden bekend voor de reizen naar Mayrhofen
Houd in ieder geval rekening met een vertrektijd rond 18:00 uur vanuit Amsterdam, daarna volgen de andere opstapplaatsen.

Amsterdam, NS Station Holendrecht (aan de Meibergdreef 371)
Utrecht, bushalte nabij restaurant Meet & Eat (Reactorweg 1)
Den Bosch, NS Station-Oost (Bruistensingel bij bushalte)
Eindhoven, P&R Meerhoven (Sliffertsestraat 304)
Weert, La Place restaurant Nederweert-Zuid
Heerlen, achterzijde NS Station

Eten en drinken tijdens de reis
De meeste touringcars zijn voorzien van een minibar. De bar voorziet in koffie, thee, soep, en gekoelde frisdranken. Neem voldoende kleingeld mee, want je kunt in de touringcar alleen met contact geld afrekenen. Er wordt geen eten verkocht, dit mag je uiteraard zelf meenemen.
Bij nachtpendels is de bar tussen 24:00 uur en 06:00 uur gesloten.

Het is verboden om sterk alcoholische dranken in de touringcar mee te nemen. Bij misbruik van alcohol kan jouw deelname aan de reis worden beëindigd.

Vermaak
Tijdens de reis wordt er tot uiterlijk 0:00 uur rustige achtergrondmuziek gedraaid. Op de heen- en terugreis zal de touringcarmaatschappij zorgen voor een passende film. Om de reis voor iedereen aangenaam te houden zijn draagbare radio’s of MP3-spelers met boxen niet toegestaan. Uiteraard is dit met oortelefoon geen probleem, zolang andere passagiers er geen hinder van ondervinden.

Stops onderweg
Afhankelijk van de reisduur en de drukte onderweg, wordt er regelmatig gestopt. Je hebt dan even de tijd om de benen te strekken, een sigaretje te roken of het toilet te bezoeken. Voor een eet-stop zoekt de chauffeur een geschikte locatie langs de snelweg, in de meeste gevallen is dit een zelfbedieningsrestaurant. De tijdsduur van de stops wordt vooraf door de chauffeur gecommuniceerd. De bus wacht niet, dus zorg dat je op tijd weer terug bent bij de touringcar. Eventuele extra kosten die voortvloeien uit het missen van een bus, zijn voor eigen rekening.

 

 

 

 

 

 

 

 

Verzekeringen

Wil jij tijdens je wintersport goed verzekerd op reis gaan?

Via SingleSnow kun je snel en makkelijk je reis en/of annuleringsverzekering afsluiten.

Klik op deze link, vul je gegevens in en het is geregeld, onbezorgd op reis.

LTA Reisdekking

Reisinformatie

Aankomst

De verwachting is dat we zaterdagochtend rond 08.30 uur aankomen in Mayrhofen.
De hotelkamers zijn naar verwachting rond 14:00 uur vrij en schoongemaakt. Tot die tijd kun je je bagage in de lobby of skiruimte plaatsen, hier kun je ook omkleden naar eventueel je ski-kleding. Deze ruimtes zijn toegankelijk voor alle aankomende gasten, dus het is verstandig om je koffer af te sluiten.

Bagagevoorwaarden
In de touringcars van Winterliner mag je per persoon één stuk handbagage en één reistas meenemen, het liefst geen koffer. Normaal formaat (max. 60x72x25cm en max. 20 kg). Daarnaast kan iedereen een eigen wintersportuitrusting meenemen. Dit houdt in: ski’s met skistokken of een snowboard, skischoenen of snowboardboots en een helm.


Let op;
als je geen wintersportmateriaal meeneemt betekent dit echter niet dat je een extra reistas mee mag nemen en ieder bagagestuk moet voorzien zijn van een bagagelabel met daarop jouw naam. Dit is verplicht.

 


Laatste wijzigingen

In je boekingsbevestiging staat aangegeven voor welke opstapplaats je hebt gekozen.

Dit kun je niet meer wijzigen.

 

Skipas vooraf bijboeken? Dit kan nog tot een week van te voren.
Je hebt de keuze uit 7 of 8 dagen, via kantoor bestel je altijd voor het grote gebied.

 

 

Niet vergeten mee te nemen

  • Geldig paspoort of identiteitskaart
  • Boekingsbevestiging (uitgeprint of op je telefoon)
  • Reis- en verzekeringspapieren
  • Iets te drinken en eten voor onderweg
  • Spullen voor een week weg
  • Denk hierbij aan warme kleding, muts, sjaal, handschoenen
  • Maar ook thermokleding en juist schoeisel om mee in de sneeuw te lopen
  • En natuurlijk een goed humeur mag niet ontbreken!

 

 

Routebeschrijving – eigen vervoer

Reis je op eigen gelegenheid naar Mayrhofen? Bel of mail dan even met kantoor hoe laat je bij de accommodatie denkt aan te komen. Wij zorgen er dan voor dat de reisbegeleiding hiervan op de hoogte is en je eventueel kan opvangen.

 

Navigatieadres

Straat:             Tuxer Str. 722

Postcode:       6290 Mayrhofen, Oostenrijk

Telefoon:        0043 (0)5285 62540

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

 

Wij hopen je op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd, heb je na het lezen van deze informatie toch nog vragen? Bel of mail ons dan gerust!

 

Wij wensen je alvast een fijne vakantie!

Locatie

Jullie ervaringen

Leuke groep en leuke reisleiders!

Petra, 37 jaar

Hotel Jägerhof, Mayrhofen

Alle ervaringen →

Top hotel met alles erop en eraan, super kamers, ruimte genoeg. Dirk, de reisbegeleider, is een topper!

Charlotte, 39 jaar

Hotel Jägerhof, Mayrhofen

Alle ervaringen →

Ik heb een top vakantie gehad! Volgend jaar ben ik er zeker weer bij vanwege de de ongedwongen sfeer en de gezelligheid in de groep en met de reisleiding.

Onno, 45 jaar

Hotel Jägerhof, Mayrhofen

Alle ervaringen →

Het was echt een super week met super gezellige mensen. We zijn elke dag met een groep van 18 personen op pad geweest. Er werd netjes op elkaar gewacht. De reisleiding was erg sociaal. Ik heb genoten van hun gezelligheid en de activiteiten die zij voorstelden. Geweldig gedaan.

Vanessa, 35 jaar

Hotel Jägerhof, Mayrhofen

Alle ervaringen →