Alleengaanden wintersport vakanties met SingleSnow

Wintersport is niet voor iedereen weggelegd. De één vindt het heerlijk om met een groep vrienden te gaan skiën en snowboarden en te eindigen in de après-ski. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat niemand deze passie voor sneeuw met je wil delen. En wat doe je dan? Wat dacht je er van om in je eentje op vakantie te gaan! Je hoeft met niemand rekening te houden en je ontmoet veel nieuwe mensen. Klinkt dit toch als iets teveel van het goede? Dan zijn de alleengaanden vakanties van SingleSnow misschien wel de perfecte oplossing voor jou!

Wanneer je kiest voor een vakantie speciaal voor alleengaanden, ben je bij SingleSnow aan het juiste adres. Dankzij SingleSnow kun je als alleengaande genieten van een volledig verzorgde wintersportvakantie, inclusief verblijf gebaseerd op all-inclusive, halfpension of logies-ontbijt. De groepen bestaan uit ongeveer 16 tot 30 alleengaanden met een minimale leeftijd van 21 jaar. Persoonlijke contact staat bij ons hoog in het vaandel en we regelen dan ook altijd dat de groep een eerlijke man-vrouwverdeling heeft. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen binnen de groep zich fijn en welkom voelt.

Een reis zonder zorgen

Bij SingleSnow is ongeveer 95% van de gasten alleengaand. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de enige bent. In het kader van voorpret maken we voor iedere reis een speciale groepsapp aan. Op deze manier leer je de groep alvast wat kennen en kun je de beste tips voor op de ski’s of snowboard met elkaar delen. De eerste ontmoeting vindt plaats bij de opstapplaats. Daarna heb je de hele rit de tijd om de hele groep écht te leren kennen. Voor je het weet ben je op plaats van bestemming en kan de pret beginnen!

Naast al het sportieve werk op de pistes worden er in de avond diverse activiteiten georganiseerd door de Nederlandse reisleiding. Denk hierbij aan een gezellig après-ski avond, een quiz, rodelen of skischoen lopen. Niets moet en alles mag, al is een avondje met alle alleengaanden natuurlijk wel het gezelligst!

Ben je klaar om te genieten van een prachtige, witte omgeving? Om een nieuw avontuur aan te gaan en misschien wel vrienden voor het leven te maken? Of wil je weten wat alle reisbestemmingen zijn? Klik dan hier voor ons reisaanbod en wie weet tot snel in de sneeuw! 

Ongedwongen groepsreis naar de sneeuw?