Het geluid van knisperende sneeuw onder je ski’s, de frisse berglucht die door je longen gaan en een goed gezelschap met nieuwe mensen die net zoals jij op avontuur willen. Dat is echt het gevoel van vakantie en precies wat je kunt verwachten bij de groepsreizen wintersport van SingleSnow. Stap in onze wereld van avontuur op wintersport, waar vriendschappen worden gesloten en herinneringen voor het leven worden gemaakt boven op de bergen in Oostenrijk of Frankrijk.

Als groep de bergen in

Bij onze groepsreizen draait alles om het delen van plezier met anderen. Of je nu al vele keren op wintersport bent geweest of je het voor het eerst wilt proberen, onze reizen zijn ontworpen voor beide opties. Alle niveaus en ervaringen komen uiteindelijk samen en beleven een geweldige vakantie! Onze gidsen en instructeurs hebben jarenlange ervaring en staan klaar om je te begeleiden op de pistes.

Nieuwe vriendschappen op de pistes

Een van de mooiste aspecten van onze groepsreizen is de warme en gastvrije sfeer die heerst onder onze reizigers. Of je nu alleen reist of met een vriend of vriendin, je zult al snel merken dat je wordt verwelkomd in een hechte gemeenschap van mensen die allemaal dezelfde passie delen voor de bergen en de wintersport.

Naast actieve activiteiten op de pistes, is er ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Van gezellige diners in berghutten tot bruisende après-ski-feestjes, er is altijd ruimte om bij te praten en nieuwe vriendschappen te sluiten. Wie weet ontwikkel je wel een vriendschap voor het leven.

Groepsreizen wintersport

Prachtige locaties voor wintersport

Bij SingleSnow bieden we wintersport reizen aan voor singles naar de allermooiste wintersport locaties. We gaan naar Oostenrijk en Frankrijk, dit zijn dé landen als het gaat om wintersport. Onze reizen gaan naar bestemmingen als Tux, Flachau, Zell Am Ziller, Saalbach-Hinterglemm, Belle Plagne en Val Thorens. Elke bestemming heeft een unieke charme en mogelijkheden voor avontuur, dus wel bestemming je ook kiest, het zit altijd goed. We werken samen met betrouwbare en goede accommodaties om ervoor te zorgen dat je jezelf ook thuis voelt in het verblijf. Een singlereis Oostenrijk of Frankrijk? Hoe dan ook een groot avontuur!

Een goede begeleiding en service voor, tijdens en na jouw reis

Wij bieden compleet verzorgde groepsreizen, dus ook een goede begeleiding en service tijdens de reis. De gidsen en instructeurs staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en veel wordt tot in de puntjes geregeld. Als je vooraf vragen hebt over wat je mee moet nemen of andere praktische zaken, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Als er iets niet duidelijk is, dan helpen we je graag zodat je met een gerust hart op vakantie kunt.

Groepsreizen wintersport boeken bij SingleSnow

Wil jij op wintersport met een gezellige groep? Boek dan een van onze groepsreizen wintersport. Alles is tot in de puntjes verzorgd, je hoeft zelf alleen maar je spullen mee te nemen en te genieten van de vakantie! Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heb je direct zin in een vakantie? Boek dan een groepsreis via onze website!

Ga je mee naar de sneeuw?