Mijn bucket list: skiën

Al jaren stond skiën op mijn bucket lijst. Maar ja, hoe realiseer je dat als je echtgenoot niet van sneeuw houdt en ook nog eens forse hoogtevrees heeft? Twee jaar geleden heb ik mijn eerste en enige ski ervaring opgedaan met mijn broer en zijn gezin. Zoals voorspeld bleek ik gelijk te zijn verkocht. Sindsdien ben ik op zoek gegaan naar een ski mogelijkheid voor mij alleen. Ik zag het niet zitten om alles zelf te moeten organiseren en alleen is tenslotte ook maar alleen.

Uiteindelijk kwam ik bij Single Snow terecht en zij bleken alleengaanden als doelgroep te hebben. Na het lezen van de ervaringen van eerdere reizigers was ik direct geïnteresseerd. Ik ga begin januari een week naar Königsleiten in Oostenrijk , waar ik de actiereis heb geboekt met gratis ski les. Want zeg nou zelf: na 1x skiën bak je er nog niet erg veel van.

Tijdens een telefonische boeking ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan door het personeel van SingleSnow. Als dit de standaard is binnen SingleSnow dan ga ik een geweldige ski vakantie tegemoet. Ik kijk er dan ook naar uit om andere reisgenoten te ontmoeten in een prachtige entourage. Want hoe gaaf is het om sportief bezig te kunnen zijn, in een mooie omgeving waar alles wit is en iedereen dezelfde doelen nastreeft. Ik ga ervoor!

Nicolet

Ga je mee naar de sneeuw?