Mijn eerste single wintersport

Ik heb meerdere snowboardlessen gevolgd op een indoor kunststofbaan en ik kan niet wachten tot de zomerstop voorbij is en ik verder kan met mijn lessen.
Mijn nieuwe vaardigheden uitproberen in de sneeuw lijkt een droom. Tijd om die droom werkelijkheid te maken en de stoute snowboardschoenen aan te trekken.

De skischool organiseert in januari een reis naar de sneeuw. Dit leek me geweldig, tot het moment dat ik me bedacht dat mensen zich in groepjes op gingen geven: gezinnen, stelletjes, vrienden, vriendinnen en eenling ik. In een groep mensen kan ik mezelf dan heel eenzaam voelen waardoor ik op ging zien tegen dit idee.
Ik herinnerde me een vriend van mijn zwager die mee op singlesreis ging. Op wintersport gaan met een hele groep mensen die net als ik nog niemand kennen, niet in groepen reizen, met gezinnen of met elkaar… Dat klonk ineens als best een heel goed idee.

Op internet vond ik meerdere mogelijkheden voor een wintersport singlesreis.
Ik zal niet liegen, prijs speelt een rol. Daarbij ook de bestemming, de duur en het programma waren voor mij van belang. Omdat ik nog een complete wintersport-noob ben vind ik het belangrijk dat ik niet het gevoel krijg aan mijn lot overgelaten te worden, want alleen naar beneden rollen daar red ik me wel mee… en dan?
Spannend vind ik het wel. Maar mijn besluit staat vast. Ik ga mee met SingleSnow.

Daphne

Ga je mee naar de sneeuw?