Meer singles dan ooit tevoren, ga samen op wintersport met SingleSnow

Steeds meer singles 

Er zijn meer vrijgezellen dan ooit: in 2050 zal de helft van de Nederlanders single zijn. De tijd dat mensen gek worden aangekeken op hun vrijgezelle bestaan is tegenwoordig voorbij. De stijging van het aantal singles is bij zowel ouderen als jongeren te zien. Wel zijn deze groepen om verschillende redenen vrijgezel. 

Keuzestress 

De jonge mensen verbreken nu sneller een relatie dan vroeger. Als een partner niet aan de verwachtingen voldoet, zoeken ze verder. Mede door datingapps als Tinder en Happn is er veel keuze op datingsvlak. Ouderen daarentegen kiezen vaker bewust voor een leven alleen, bijvoorbeeld na een scheiding. 

Bewust single 

De stijging van het aantal vrijgezellen heeft ermee te maken dat mensen vaker een einde maken aan een relatie. Zij kiezen er bewust voor om single te zijn, omdat het ‘eigen geluk voorop staat’. ‘Als je niet meer gelukkig bent in een relatie vinden je familie en vrienden ook dat je er een punt achter moet zetten.’  

Oostenrijk-SingleSnow-alleengaand-single

Samen op vakantie is gezelliger dan alleen 

Kortom, er wordt gekozen voor eigen geluk. Ben jij een enorme wintersport fanaat? Wij van SingleSnow zijn ervan overtuigd dat samen op wintersportvakantie gaan leuker is dan alleen. Samen skiën en snowboarden, naar de après-ski, met elkaar dineren en heel veel lachen. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Bekijk ons aanbod op de website en ga binnenkort met ons mee op wintersportvakantie om leuke mensen te leren kennen en een onvergetelijke tijd te beleven. 

SingleSnow reizen niet enkel voor singles maar ook voor alleengaanden 

Echter zijn onze reizen zijn niet enkel voor singles bedacht, ook voor alleengaanden zijn onze reizen een uitkomst. Heb jij een partner die niet van wintersport houdt? Of een vriendengroep die jouw liefde voor wintersport niet met je delen? SingleSnow biedt daarom ook voor alleengaanden de perfecte oplossing voor je wintersportvakantie.  

Wintersport aanbod van SingleSnow 

Maar liefst naar zeven verschillende dorpen bieden wij reizen aan, in Oostenrijk en Frankrijk. Après-ski liefhebber? Ga mee naar Flachau of Saalbach-Hinterglemm. Ski je graag rode pistes? Dan moet je mee naar Mayrhofen. Voor het grootste wintersportgebied van Europa moet je mee naar Les Menuires. Kortom, er is voor ieder wat wils.   

Tijdens alle SingleSnow reizen verblijf je in een superieur hotel van alle gemakken voorzien. Gaat er Nederlandse reisleiding mee, wordt er voor je gekookt en ga je gegarandeerd tochten maken door de mooiste gebieden. Ga jij met ons mee?  

Meer informatie over de reizen vind je hier: https://www.singlesnow.nl/vakanties/  

Ga je mee naar de sneeuw?