We hebben de warme douche gekregen!

Vorige maand werden wij verrast met een telefoontje van Radar met het leuke nieuws dat we de ‘Warme Douche’ hebben gekregen. Lees hieronder het verhaal van Adri.
Adri hartstikke bedankt voor deze leuke prijs!

Via de website van Avrotros Radar:

“Ik had een actieve reis naar Oostenrijk geboekt. Helaas kon dit niet doorgaan, omdat ik moedwillig onderuit getackeld was in het winkelcentrum. Ik was nog bezig met de allerlaatste inkopen voor mijn vakantie. Ik was aan mijn elleboog en beide knieën flink geblesseerd, waardoor ik mijn vakantie op het allerlaatste moment moest afzeggen. Ik had geen annuleringsverzekering, maar het reisbureau bood mij spontaan aan om mijn reis helemaal terug te betalen, zonder annuleringskosten. Dus dat is op zich al een warme douche waard. 

Buiten dat ik mijn geld terug kreeg doordat ik geblesseerd was geraakt had ik ook een cadeaubon gewonnen waar ik eigenlijk niets meer mee kon, omdat deze tot november geldig was. Maar nu boekte ik een wintersport bij hetzelfde reisbureau voor volgend jaar. En hebben ze de korting van de cadeaubon er ook afgetrokken bovenop dat ik al vroegboekkorting had en korting voor een reisverslag van een reis die ik een paar jaar geleden met ze gemaakt had. Dus dit is wel een hele Warme Douche waard!”

 Bron: https://radar.avrotros.nl.

Ga je mee naar de sneeuw?