Alleengaanden wintersport vakanties met SingleSnow

Bij SingleSnow is er voor ieder wat wils. Of je nu met een gezellige groep gelijkgestemden wilt skiën of juist een wintersportvakantie zoekt met mensen die jouw passie voor sneeuw delen. Met SingleSnow kun je als alleengaande op ski vakantie gaan! Je hoeft met niemand rekening te houden en je ontmoet veel nieuwe mensen. Boek een van de onze alleengaanden vakantie naar Oostenrijk of Frankrijk bij SingleSnow.

alleengaanden wintersport

Groepreizen met SingleSnow

Wanneer je kiest voor een alleengaanden vakantie, ben je bij SingleSnow aan het juiste adres. Dankzij SingleSnow kun je als alleengaande genieten van een volledig verzorgde wintersportvakantie, inclusief verblijf gebaseerd op all-inclusive, halfpension of logies-ontbijt. De groepen bestaan uit ongeveer 15 tot 35 alleengaanden met een minimale leeftijd van 21 jaar. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen binnen de groep zich fijn en welkom voelt. Ontmoet andere gelijkgestemden en ervaar een onvergetelijke wintersport ervaring met SingleSnow op de pistes in Oostenrijk of Frankrijk.

Zorgeloos op Alleengaanden vakantie

Bij SingleSnow is ongeveer 95% van de gasten alleengaand. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de enige bent. In het kader van voorpret maken we voor iedere reis een speciale groepsapp aan. Op deze manier leer je de groep alvast kennen en kun je de beste tips voor op de ski’s of snowboard met elkaar delen. De eerste ontmoeting vindt plaats bij de door jouw gekozen opstapplaats . Daarna heb je de hele rit de tijd om de hele groep écht te leren kennen. Voor je het weet ben je op plaats van bestemming en kan de ervaring beginnen!

Naast al het sportieve werk op de pistes worden er in de avond diverse activiteiten georganiseerd door de Nederlandse reisleiding. Denk hierbij aan een gezellig après-ski avond, een quiz, rodelen of skischoenen lopen.  Niets moet en alles mag, al is een avondje met alle alleengaanden natuurlijk wel het gezelligst!

Boek nu je wintersport reis met SingleSnow!

Ben je klaar om te genieten van een prachtige, witte omgeving? Om een nieuw avontuur aan te gaan en vrienden voor het leven te maken? Of wil je weten wat alle reisbestemmingen zijn? Klik dan hier voor ons reisaanbod en boek nu je wintersport ervaring met SingleSnow! 

Ongedwongen groepsreis naar de sneeuw?