Samen is veel gezelliger dan alleen

SingleSnow is onderdeel van reisorganisatie Dynamic Holland.
Al bijna 30 jaar organiseren wij wintersportreizen voor groepen singles en alleengaanden, want samen op reis is veel gezelliger dan alleen.

Het begon als een vriendenclub

Dynamic Holland is voortgekomen uit een club vrienden en familie die jaarlijks samen op vakantie gingen naar de sneeuw. Zo ontstond uiteindelijk reisorganisatie Dynamic Holland. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige en brede organisatie die groepsreizen organiseert voor verschillende doelgroepen. Naast actieve zomer- en wintersportreizen voor singles en alleengaanden, organiseren wij ook groepsreizen voor (éénouder) families en jongeren. Al onze reizen zijn volledig verzorgd en inclusief vervoer per Royal Class touringcar, verblijf op basis van halfpension én – bij onze wintersportreizen – inclusief een 7-daagse liftpas. Daarnaast garanderen wij dat elke reis doorgaat.

Ons kantoorteam

Wij zijn SingleSnow en wij verzorgen graag jouw vakantie!
Je kunt ons altijd bellen of mailen voor aanvullende informatie over een bestemming, de groepssamenstelling, de leeftijden en alles wat met de reis te maken heeft.
Met zelf de nodige ervaring op de latten en regelmatige tripjes naar de zon, geeft ons werk pas voldoening als jouw vakantie geslaagd is.

Altijd Nederlandse reisbegeleiding

Reizen met SingleSnow staat voor een ongedwongen vakantie met veel vrijheid. Wij nemen de organisatorische zaken voor je uit handen zodat jij optimaal kunt genieten. Onze reisleiders zetten zich maximaal in voor jouw vakantie. Zij zijn redelijk op de hoogte van de bestemming, beschikken over ervaring met groepen en zijn sterk in organiseren en improviseren. Voorafgaand aan de reizen volgen zij allemaal onze interne opleidingsweek, zodat ze goed voorbereid op reis gaan. Door de persoonlijke omgang van onze reisleiders zorgen zij ervoor dat iedereen zich tijdens de reis ‘thuis’ voelt.

Ga je mee naar de sneeuw?