Singlereizen in Oostenrijk

Wie aan Oostenrijk denkt, denkt aan wintersport. En wie aan wintersport denkt, denkt aan SingleSnow!

Onze singlevakanties en groepsreizen brengen jou naar de mooiste pistes met de gezelligste après-ski want die Oostenrijkers weten wel hoe je een feestje moet bouwen! Niet voor niets is Oostenrijk de meest populaire wintersport bestemming van Europa. Je vindt er enorm veel sneeuw-zekere skigebieden.

Daarom gaan we ook het seizoen 2019-2020 zeker weer terug naar dit prachtige wintersport gebied. Wat dacht je van onze nieuwe seizoensopening in Saalbach-Hinterglemm. Ook dit jaar kun je samen met andere wintersporters weer gezellig met SingleSun een groepsreis boeken naar een top bestemming.

Après-ski en sneeuwzeker

Onze reis naar Flachau gaat naar een van de leukste skigebieden van Oostenrijk. Uitdagende pistes, gezellige restaurants en een waanzinnige aprés ski maken deze bestemming een van onze toppers! Zoek jij een groot skigebied met een top apres ski, ga dan mee naar onze bestemming Kirchberg of Saalbach-Hinterglemm op onze single reis.

Wat is inclusief de reissom?

Al onze reizen zijn inclusief liftpas vanaf dag na aankomst tot de dag van vertrek. Mocht je de dag van aankomst niet kunnen wachten om te skiën is er altijd de mogelijkheid om ter plekke een dagpas te kopen. Ook zijn de reizen inclusief vervoer in een Royal Class Touringcar.  Verzorging is veelal inclusief ontbijt en diner, per reis is dit verschillend.

Wil je echter liever met het vliegtuig of in eigen auto naar je wintersportbestemming? Die mogelijkheden zijn altijd te bespreken, bel ons daarover gerust.

Onze bestemmingen in Oostenrijk

Vanaf € 559

Saalbach-Hinterglemm

Razend populaire wintersportbestemming! Groot skigebied en de beste après-ski.

Vanaf € 1250

Flachau

Onze topbestemming in de Ski amadé. Gezellig en ruim chalet dicht bij de skilift en après-ski!

Vanaf € 1295

Kirchberg

Bruisende après-ski en fantastische pistes. Kirchberg heeft het allemaal!

Vanaf € 855,-

Zillertal

Op wintersport naar de Oostenrijkse alpen met onze singlereis naar Zillertal!

Ga je mee naar de sneeuw?