Er zijn momenteel geen reizen naar Saalbach-Hinterglemm beschikbaar.

  • Omschrijving
  • Gebied
  • Accommodatie

Omschrijving

-SNEAKPREVIEW-

Dit jaar hebben we een nieuwe accommodatie voor de seizoensopening 2019 – 2020  Nieuwsgierig geworden? Meer informatie wordt binnenkort bekend gemaakt dus houdt de website goed in de gaten

Waarom deze bestemming?

  • Nieuw: seizoensopening
  • Verblijf in een hotel tussen Saalbach en Hinterglemm
  • Fijne 1 of 2 persoonskamers met eigen badkamer
  • Fantastisch wintersportgebied voor beginners en gevorderden
  • De meest bruisende après-ski bestemming van Oostenrijk
  • Gelijke man/vrouw verhouding
  • Gegarandeerd vertrek

Saalbach is met recht een topbestemming te noemen. Het Skicircus Saalbach – Hinterglemm is één van de gezelligste en meest complete wintersportgebieden van Oostenrijk.  Niet alleen door de vele pistekilometers, maar ook door de bruisende après-ski is Saalbach een perfecte bestemming voor een leuke groep singles en alleengaanden.

Lees meer

Gebied

Saalbach-Hinterglemm // Het gebied van Saalbach-Hinterglemm is het grootste, aaneengesloten wintersportgebied van Oostenrijk. Hypermoderne liften zorgen ervoor dat je supersnel boven in het gebied staat. In totaal vind je hier maar liefst 270 kilometer geprepareerde pistes. Van brede, blauwe pistes voor beginners tot zwarte afdalingen voor gevorderden. Daarnaast zijn er te gekke funparken en hobbelige buckelpistes voor de sportievelingen onder ons.

Sneeuw gegarandeerd // Saalbach-Hinteglemm heeft ontzettend veel sneeuwkanonnen waarmee de sneeuwzekerheid in het hele gebied gegarandeerd is. Om de sneeuw hoef je je dus zeker geen zorgen te maken. Ben jij een relaxte skiër of juist een kilometervreter? In onze enthousiaste groep singles is voor iedereen plaats.

Lightpark by night // Ook in de avonduren is er in dit gebied van alles te doen. Natuurlijk zoeken we deze week de après-ski op, maar wie nog energie over heeft kan zich ook uitleven in het funpark op de verlichte piste in Hinterglemm. Wie de berg liever op een slee afrodelt kan uit 1 van de 5 verlichte rodelbanen van het skicircus kiezen.

Accommodatie

Binnenkort meer informatie over deze nieuwe accommodatie!

Locatie

Jullie ervaringen

Een gezellige groep met een ongedwongen sfeer en leuke reisleiders.

Onno, 38 jaar

Saalbach-Hinterglemm

Alle ervaringen →

Leuke groep en leuke reisleiders!

Petra, 37 jaar

Saalbach-Hinterglemm

Alle ervaringen →

Super vakantie gehad met een erg leuke gezellige groep. Neal, de reisbegeleider verdient echt een pluim.

Mark, 30 jaar

Saalbach-Hinterglemm

Alle ervaringen →