Er zijn momenteel geen reizen naar Zillertal beschikbaar.

  • Omschrijving
  • Gebied
  • Accommodatie
  • Programma

Omschrijving

 

Waarom deze bestemming? 

  • Prachtige omgeving om te wandelen of fietsen
  • Je gaat met een groep leuke singels
  • Gelijke man / vrouw verhouding (zover dat mogelijk is)
  • Gegarandeerd vertrek
Lees meer

Gebied

Zillertal Arena // De Zillertal Arena ligt op de grens van Tirol en Salzburgerland in Oostenrijk. Königsleiten, Gerlos en Zell am Ziller vormen samen een groot, aaneengesloten wintersportgebied met maar liefst 143 kilometer piste tot wel 2500 meter hoogte. Door de hoge ligging en hypermoderne sneeuwtechnieken is het gebied zeer sneeuwzeker van begin december tot eind april. Het gebied is ideaal voor de beginnende tot vergevorderde wintersporter. 

Marjon (32): “De sfeer, personeel en groep waren superieur, evenals de omgeving, pistes.”

Voor beginnende & gevorderde wintersporters // De Gerlosplatte is ideaal voor liefhebbers van brede en uitgestrekte blauwe en rode pistes. Daarnaast vind je hier ook leuke berghutjes en restaurants voor een goede lunch. Wanneer het zonnetje schijnt kun je samen met je reisgenoten een bezoek brengen aan de Plattenalm. Naast de uitgebreide en goede keuken hebben ze hier een heerlijk zonneterras met loungebanken. Voor de gevorderde skiër of snowboarder is een dagtocht via Gerlos naar Zell am Ziller een absolute aanrader. De mooie brede pistes van Zell zijn heerlijke afdalingen en vanaf de Übergangsjoch (2500 meter) ligt er een prachtige piste van ruim 8 kilometer naar het dal. Het laatste gedeelte is een uitdagende nieuwe zwarte piste met een helling van maar liefst 50%. 

Hochfügen of Mayrhofen // Met je Zillertaler Superskipass kun je ook een dag naar Hochfügen of Mayrhofen. Deze Superskipass is altijd inclusief bij onze reizen. Onze reisleiding helpt je graag met het plannen van deze trip.

Accommodatie

Deze week verblijven we in onze premium Chalets Zillertal Arena**** in Oostenrijk. Onze luxe en gloednieuwe chalets zijn 100% gereserveerd voor SingleSnow-gasten en bieden plaats voor 50 singles van 30 jaar en ouder. De grote, gezamenlijke woonkamer is dé plek om samen te komen na een sportieve dag in de sneeuw. Op zaterdagavond organiseert de reisbegeleiding een gezellige welkomstborrel zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. 

Kamers en faciliteiten // Je verblijft in het Kirchler Hotel*** in een ruime 2 persoons kamer die je deelt met iemand van het zelfde geslacht / leeftijd. Elke badkamer beschikt over een bad of douche, gratis handdoeken, tv, kluis en sommige kamers hebben een balkon. Er is gratis supersnelle WiFi aanwezig zodat je jouw ervaringen en foto’s direct kunt delen via social media.

Verzorging // In het Kirchler Hotel *** verblijf je op half pension. Alleen ontbijtbuffet, middag snack en diner.

Foto’s // Kijk voor foto’s van de accommodatie in de fotocarrousel hierboven.

Programma

Programma Plusweek 

Het programma voor de Plusweek zetten we binnenkort online!

Locatie

Jullie ervaringen

Het is een prima concept, ik heb een leuke vakantie gehad en hoefde me nergens druk om te maken.

Linda, 43 jaar

Zillertal

Alle ervaringen →

De groep was leuk en gevarieerd, zodat iedereen kon skiën op zijn niveau.

Kees, 50 jaar

Zillertal

Alle ervaringen →

De sfeer, personeel en groep waren superieur, evenals de omgeving, pistes.

Marjon, 32 jaar

Zillertal

Alle ervaringen →

Leuke reisleiding, ging mee de piste op en naar de après-ski en beantwoorden al je vragen. Zeer persoonlijke benadering, ze wisten je naam al snel uit hun hoofd. Goede organisatie.

Willemijn, 30 jaar

Zillertal

Alle ervaringen →

Wintersportvakanties naar het Zillertal behoren tot mijn favorieten. Beslist volgend jaar weer. Het zijn telkens topvakanties met leuke singles en alleengaanden.

Roel, 44 jaar

Zillertal

Alle ervaringen →

Ik heb een leuke vakantie gehad. Goede mix qua leeftijd in de groep, leuke activiteiten om de andere gasten te leren kennen.

Wesley, 30 jaar

Zillertal

Alle ervaringen →

Ik heb een heerlijke vakantie gehad in de sneeuw.

Annelies, 53 jaar

Zillertal

Alle ervaringen →

Ik heb een heerlijke week gehad.

Ria, 40 jaar

Zillertal

Alle ervaringen →

Ik vond de sfeer erg goed en de prijs/kwaliteit verhouding ook. Ondanks dat ik ziek was heb ik toch weer een paar mooie herinneringen :).

Liesbeth, 38 jaar

Zillertal

Alle ervaringen →

Ik heb een erg leuke vakantie gehad. Goede mix qua leeftijd in de groep en leuke reisgenoten leren kennen.

Peter, 36 jaar

Zillertal

Alle ervaringen →

Erg leuk die verbindende activiteiten zoals de fakkeltocht of het sleetje rijden.

Jan, 60 jaar

Zillertal

Alle ervaringen →