Alleen op Wintersport

Dat reizen ons gelukkiger maakt, is één ding dat zeker is. Nu kan het voorkomen dat je als vrijgezel niemand hebt om mee op reis te gaan. Vrienden die geen vrij kunnen krijgen van hun werk, of je broer of zus die al andere plannen heeft. Gelukkig heeft SingleSnow dé oplossing voor jou! Met onze speciale single reizen 30+ geniet je ongestoord van de sneeuw met een groep leuke en gezellige singles en alleengaanden. Want zeg nu zelf: je avontuur delen met anderen is toch veel leuker?

In je eentje op reis gaan is best spannend. Hoe graag je soms ook uit je comfortzone wilt stappen, de gedachte om écht helemaal alleen op vakantie te gaan is iets dat de meeste mensen vaak tegenhoudt. Om deze stap misschien iets makkelijker en aantrekkelijker te maken heb je met SingleSnow de mogelijkheid om samen met een leuke groep op een van onze single reizen 30+ te gaan. Zo ben je alleen, maar toch samen! En wist je dat 95% van de mensen die bij ons boekt single of alleengaand is? Je bent dus niet de enige!

Oostenrijk-SingleSnow-alleengaand-single

De single reizen van SingleSnow

Wanneer je bij ons een singlevakantie boekt, ben je verzekerd van een geweldige tijd in de sneeuw. In het teken van voorpret wordt er voor iedere groep een speciale groepsapp aangemaakt, zodat je alvast een beetje weet wat je te wachten staat. Tijdens de heenreis heb je genoeg tijd om met iedereen kennis te maken. Al onze groepen single reizen bestaan uit maximaal 30 gezellige sneeuwliefhebbers. Om het allemaal zo eerlijk mogelijk te houden, zorgen we er altijd voor dat de groep bestaat uit een gelijk aantal vrouwen en mannen met een minimale leeftijd van 21 jaar. Op deze manier voelt iedereen zich welkom!

Ga je mee naar de sneeuw?

Wanneer je in je eentje op reis gaat hoef je met niemand rekening te houden. Je kunt heerlijk ontspannen en genieten van je welverdiende rust. Klinkt dat niet als muziek in je oren? Bij de singlereizen 30+ van SingleSnow is er daarom voor ieder wat wils. Niks moet en alles mag. Maak je graag een rustige wandeling door de sneeuw of bind je liever de ski’s onder om de pistes af te suizen? De keuze is aan jou. Het maakt daarbij niet uit of je al jarenlang ervaring hebt of pas voor het eerst leert skiën. Je bent bij SingleSnow aan het juiste adres voor een reis om nooit te vergeten!

Enthousiast geworden over onze singlevakanties of wil je weten wat onze diverse reisbestemming zijn? Klik dan hier voor ons complete reisaanbod. Je gaat toch ook met ons mee?

Ongedwongen groepsreis naar de sneeuw?