Single op Skivakantie

Of je nu gaat skiën, snowboarden of direct doorgaat naar de après ski, wintersport blijft iets waar je van moet houden. Maar wat doe je als jij de enige bent in je omgeving die graag wilt skiën op een skivakantie en er écht niemand is die met je mee wilt? Dan ben je bij SingleSnow op het juiste adres. Ga je ook mee naar de sneeuw?

Voor veel mensen is in hun eentje reizen best spannend. Wij horen dan ook regelmatig van de alleengaanden en singles dat ze het best spannend vonden om zich in te schrijven voor één van onze skivakanties. En wist je dat zo’n 95% van al onze gasten alleengaand is? Je bent dus zeker niet de enige! Om de skivakantie goed van start te laten gaan, maken wij voorafgaand aan elke trip een special groeps-app aan. Op deze manier kun je als groep alvast de beste ski-tips of de leukste après-ski tentjes in de buurt met elkaar delen. De eerste ontmoeting met al je reisgenoten vindt plaats op de opstapplaats. Vanaf nu kan de pret écht beginnen!

SIngle skivakantie

Als alleengaande op skivakantie?

SingleSnow biedt je de mogelijkheid om als alleengaande of single te genieten van een compleet verzorgde skivakantie in de sneeuw, inclusief vervoer per touringcar en verblijf op basis van all-inclusive, halfpension of logies ontbijt. Een aantal heerlijke dagen in de sneeuw én nieuwe en leuke mensen ontmoeten met dank aan dé wintersportaanbieder voor alleengaanden en singles. Zie jij jezelf de pistes al af gaan in Oostenrijk of Frankrijk gevolgd door een lekker drankje in de après-ski?

Alleen op skivakantie, maar niet eenzaam

SingleSnow is er voor alle singles en alleengaanden vanaf 21 jaar en ouder, waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. We zorgen ervoor dat er in de groepen een gelijke man/vrouw verhouding is, zodat niemand zich alleen voelt. De groepen die meegaan op skivakantie bestaan voornamelijk uit een mix van zo’n 16 tot 30 singles en alleengaanden. Ook is er altijd een Nederlandse reisbegeleiding aanwezig. Naast het skiën zijn er diverse groepsactiviteiten om elkaar nog beter te leren kennen. Er is dus voor ieder wat wils.

Enthousiast geworden of wil je weten wat de diverse reisbestemming zijn? Klik dan hier voor ons reisaanbod en wie weet tot snel in de sneeuw!

Alleen op skivakantie? Bekijk al onze bestemmingen!