Een singlereis naar Oostenrijk

In Europa is Oostenrijk een populaire wintersportbestemming. Er zijn enorm veel skigebieden te vinden en je hebt er een grote sneeuwzekerheid. SingleSnow biedt singlereizen die jouw brengen naar de mooiste pistes met de leukste après-ski plekken van Oostenrijk. 

Voor enthousiaste wintersportliefhebbers staat Oostenrijk hoog op de lijst van favoriete bestemmingen. Het land biedt niet alleen fantastische ski- en snowboardgebieden, maar ook charmante, bruisende dorpjes en een overvloed aan sneeuw. De diversiteit en uitgebreidheid van de wintersportgebieden in Oostenrijk maken het tot een bestemming die voor iedereen wat te bieden heeft! 

groepsreizen wintersport Oostenrijk

Een singlereis naar Oostenrijk om nooit te vergeten

Of je nu een ervaren skiër of snowboarder bent, of pas een beginner, een singlereis naar Oostenrijk zal je niet teleurstellen. Dit geldt zeker wanneer je de reis maakt met een groep singles en alleengaanden van SingleSnow. SingleSnow is de specialist op het gebied van wintersportreizen, speciaal ontworpen voor singles en alleengaanden vanaf 21 jaar en ouder. Als je op zoek bent naar een singlereis naar Oostenrijk, met een gevarieerde groep mensen, en een vakantie waar ontspanning voorop staat, dan is een wintersportreis met SingleSnow de perfecte keuze voor jou! 

Met SingleSnow naar Oostenrijk

SingleSnow biedt wintersportbestemmingen naar de leukste skigebieden in Oostenrijk. Of je nu op zoek bent naar uitdagende pistes, gezellige restaurants, geweldige après-ski, of de steilste skipiste van Oostenrijk, we hebben voor iedereen iets. Onze singlereizen brengen je naar deze bestemmingen: 

Elk van deze locaties biedt een unieke en onvergetelijke wintersportervaring! 

Singlereis naar Oostenrijk, maar niet alleen

Wij vinden het erg belangrijk dat de groepen bestaan uit een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen. Zo zorgen wij dat er in elke groep tussen de 16 en 30 singles en alleengaanden zitten met een leeftijd van 21 jaar of ouder. Of je nu vaker een singlereis Oostenrijk hebt gemaakt of dat dit je eerste keer is: bij SingleSnow is iedereen van harte welkom. Bij de reissom inbegrepen is vervoer per luxe Royal Class Touringcar. Daarnaast is de verzorging over het algemeen inclusief ontbijt en diner. 

Ben je klaar voor een singlereis naar Oostenrijk of wil je weten wat onze andere reisbestemming zijn? Klik dan hier voor ons complete reisaanbod en wie weet tot snel in de sneeuw! 

Singlereis Oostenrijk boeken? Bekijk onze reizen!