Een singlereis naar Oostenrijk

Dat Oostenrijk een erg populaire wintersportbestemming in Europa is, is geen verassing. Er zijn enorm veel skigebieden te vinden en je hebt er een grote sneeuwzekerheid. De singlevakanties en groepsreizen van SingleSnow brengen jou naar de mooiste pistes met de leukste après-ski plekken van Oostenrijk, want die Oostenrijkers weten wel hoe je een goed feestje moet bouwen!

Als je een groot fan bent van wintersport, dan staat Oostenrijk waarschijnlijk hoog op je lijstje van favoriete bestemmingen. Dat kan ook haast niet anders, want Oostenrijk is hét land met geweldige pistes en gezellige après-ski locaties. Naast de fantastische ski- en snowboardgebieden heeft Oostenrijk enorm veel leuke en levendige dorpjes en niet te vergeten ontzettend veel sneeuw. De grote hoeveelheid wintersportgebeden zijn erg gevarieerd en enorm uitgebreid. Zelfs als je niet kunt skiën of snowboarden is er genoeg te beleven.

Zo gaat onze reis naar Flachau naar een van de leukste skigebieden van Oostenrijk waar je bijvoorbeeld de Hermann Maier afdaling kan doen. Uitdagende pistes, gezellige en knusse restaurants en een geweldige après-ski maken deze bestemming een van onze absolute favorieten! Zoek jij een groot skigebied met een top après-ski, kies dan voor de singlereis naar Kirchberg of Saalbach-Hinterglemm.

groepsreizen wintersport Oostenrijk

Een singlereis naar Oostenrijk om nooit te vergeten

Of je nu een ervaren skiër of snowboarder bent of pas een beginner, een singlereis Oostenrijk zal je niet teleurstellen. Al helemaal niet wanneer je samen met een groep singles en alleengaanden van SingleSnow gaat! SingleSnow is dé wintersportaanbieder, speciaal voor singles en alleengaanden vanaf 21 jaar en ouder, waarbij we persoonlijk contact van groot belang vinden. Dus heb je zin in een singlereis naar Oostenrijk met een afwisselende groep mensen en een vakantie waarbij niks moet en alles mag? Dan is een wintersport van SingleSnow de juiste keuze voor jou!

Singlereis naar Oostenrijk, maar niet  alleen

Wij vinden het erg belangrijk dat de groepen bestaan uit een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen. Zo zorgen wij dat er in elke groep tussen de 16 en 30 singles en alleengaanden zitten met een leeftijd van 21 jaar of ouder. En of je nu vaker een singlereis Oostenrijk hebt gemaakt of dat dit je eerste keer is: bij SingleSnow is iedereen van harte welkom. Bij de reissom inbegrepen is vervoer per luxe Royal Class Touringcar. Daarnaast is de verzorging over het algemeen inclusief ontbijt en diner.

Ben je klaar voor een singlereis naar Oostenrijk of wil je weten wat onze andere reisbestemming zijn? Klik dan hier voor ons complete reisaanbod en wie weet tot snel in de sneeuw!

Singlereis Oostenrijk boeken? Bekijk onze reizen!