Singlereizen Wintersport van SingleSnow

Wil je graag op wintersport, maar heb je niemand die met je mee wilt? Als alleengaande zijn de singlereizen wintersport van SingleSnow misschien wel wat voor jou. SingleSnow biedt wintersportvakanties speciaal voor singles en alleengaanden vanaf 21 jaar en ouder. Ga je mee naar de sneeuw?

SingleSnow biedt je de mogelijkheid om een complete wintersportvakantie in de sneeuw door te brengen als single of alleengaande. De wintersport singlereizen zijn compleet verzorgd, inclusief vervoer per touringcar en een verblijf op basis van all-inclusive, logies ontbijt of halfpension. Tijdens de singlereizen van SingleSnow bevind je je een aantal heerlijke dagen in de sneeuw en ontmoet je nieuwe en leuke mensen. Overdag met elkaar de pistes af en ’s avonds een drankje doen in de après-ski. Klinkt goed toch? We zorgen ervoor dat de groepen die mee gaan op een van onze singlereizen bestaan uit zo’n 16 tot 30 alleengaanden en singles met een gelijke man/vrouw verhouding vanaf 21 jaar. Daarnaast is er altijd een Nederlandse reisbegeleiding aanwezig.

Singlereis wintersport is een unieke ervaring

Ook wanneer je als een alleengaande erg van wintersport houdt maak je dankzij SingleSnow de leukste wintersport singlereizen. Zo bieden wij wintersportreizen naar verschillende landen en locaties, zodat jij optimaal kan genieten van de sneeuw. Of je nu graag aan het skiën bent of liever gaat snowboarden, iedere plek biedt je een unieke ervaring om nooit meer te vergeten. Niet alleen de prachtige omgeving zal je bijblijven, maar ook de gezelligheid van de groep singles en alleenstaanden. Zo ben je niet alleen tijdens het skiën en snowboarden actief bezig, maar ook tijdens de gezellige etentjes met de groep en het op stap gaan tijdens de après-ski.

Singlereis, maar niet alleen

Van veel van onze singles en alleengaanden horen wij regelmatig dat ze het best spannend vonden om zich in te schrijven voor een van onze wintersport singlereizen. Je bent niet de enige die mee op reis gaat, dus waarom zou je je ergens druk om maken? Voordat de reis echt van start gaan, wordt er een voorafgaand een speciale groeps-app aangemaakt. Op deze manier kan de hele groep zich vast kort voorstellen zodat je vast kan zien wie je medereizigers zijn.

Enthousiast geworden of wil je weten wat de diverse reisbestemming zijn? Klik dan hier voor ons complete reisaanbod en wie weet tot snel in de sneeuw!

Singlereis wintersport boeken? Bekijk al onze bestemmingen!