Vakantie voor singles

Iedereen houdt ervan om op vakantie te gaan. Over het algemeen gaan we vaak op vakantie met een groep vrienden of met familie. Maar waarom zou je niet eens alleen op vakantie gaan? Je kunt doen wat je zelf wilt, je hoeft geen rekening te houden met anderen en je ontmoet ontzettend veel nieuwe, leuke mensen. Ligt helemaal alleen op vakantie gaan nét iets buiten je comfortzone? Dan is een vakantie voor singles georganiseerd door SingleSnow voor jou de oplossing!

Alleen op vakantie gaan kan best spannend zijn. Helemaal wanneer het je eerste keer is. Maar wat zou als je als single op vakantie gaat, samen met een groep andere singles? Iedereen die bij SingleSnow boekt gaat alleen op vakantie, is 21 jaar of ouder en houdt natuurlijk ontzettend veel van wintersport. Er zijn geen verdere eisen verbonden aan onze doelgroep. Je treft daarom altijd een gezellige mix van singles en alleengaanden. De winter sportende groep singles varieert vaak van beginners tot gevorderde. Daarnaast zijn er natuurlijk ook après-ski liefhebbers en fanatiek spelletjes-spelers.

Compleet verzorgde single vakantie

Dankzij SingleSnow kun je als single genieten van een compleet verzorgde vakantie in de sneeuw. Neem je eigen ski’s of snowboard mee of huur een paar op de wintersportbestemming. De vakantie voor singles in inclusief vervoer per touringcar en een verblijf op basis van all-inclusive, halfpension of logies ontbijt. Naast alle intense activiteiten overdag, worden er ’s avonds door onze Nederlandse reisbegeleiding verschillende activiteiten georganiseerd. Niks moet en alles mag, maar het natuurlijk wel een stuk gezelliger om samen met de groep te zijn! Een aantal van deze activiteiten zijn natuurlijk de welbekende après-ski avonden, rodelen, een quiz-avond en toegang tot wellness, sauna en zwembad.

Vakantie voor singles in de sneeuw

In het kader van voorpret is er de mogelijkheid om je een aantal weken van tevoren aan te sluiten aan een door ons gemaakte groeps-app. Op deze manier kun je voorafgaand aan de reis alvast contact leggen met de andere singles in je groep. De groep singles bestaat uit een gelijke verhouding van mannen en vrouwen met een leeftijd vanaf 21 jaar. De grootte van de groep varieert van 16 tot 30 personen.

Enthousiast geworden of wil je weten wat de diverse reisbestemming zijn? Klik dan hier voor ons reisaanbod en wie weet tot snel in de sneeuw!

Een single vakantie boeken? Bekijk al onze bestemmingen!