wintersport frankrijk

Wintersport naar Frankrijk

Frankrijk is één van de meest populaire bestemmingen voor wintersportliefhebbers. Een wintersport in Frankrijk biedt een brede variatie aan skigebieden, zoals Les Trois Vallées als één van de grootste ter wereld. Met meer dan 2.000 kilometer aan pistes en moderne liften is de ideale vakantie voor een skiër of snowboarder. Voor elk niveau is wel iets te vinden. Daarnaast kan je met een wintersport in Frankrijk ook genieten van andere winterse activiteiten in de sneeuw, er is genoeg te doen! Met een wintersport in Frankrijk kan je ook genieten van de heerlijke keuken die de Fransen te bieden hebben. De Franse keuken staat bekend om zijn heerlijke gerechten, zoals de fondue en raclette. Dit maakt je wintersport in Frankrijk niet alleen sportieve ervaring, maar ook culinair!

Op wintersport in Frankrijk

Op wintersport naar Frankrijk is een geweldige keuze voor iedereen die van skiën of snowboarden houdt. Hier heb je genoeg keuze aan skigebieden. Van grotere gebieden tot kleinere dorpen, elk met zijn eigen karakter. Of je nu een beginnende skiër bent of een doorgewinterde skiër, er is altijd wel een skigebied dat bij jouw niveau past. Op wintersportvakantie gaan naar Frankrijk is een geweldige manier om te genieten van de sneeuw, de bergen en de Franse cultuur.

Wintersportgebieden in Frankrijk

Wintersport Saint Martin de Belleville en Les Menuires zijn twee populaire skigebieden in Frankrijk. Wintersport Saint Martin de Belleville is een charmant dorp met authentieke chalets en biedt toegang tot de grootste skiregio ter wereld, namelijk Les Trois Vallées. Dit gebied heeft meer dan 600 kilometer aan pistes. Dit maakt het gebied ideaal voor skiërs en snowboarders van alles niveaus. Wintersport Les Menuires is een anders groot skigebied in Frankrijk en biedt 160 kilometer aan skipistes. Les Menuires heeft ook een uitstekende sneeuwzekerheid en moderne liften. In beide wintersportgebieden zijn ook genoeg andere wintersportactiviteiten te doen. Met de mooie landschappen en heerlijke Franse keuken is een wintersportvakantie in Saint Martin de Belleville en Les Menuires een onvergetelijke ervaring!

Boek nu je wintersport naar Frankrijk bij SingleSnow!

Benieuwd geworden naar een wintersport in Frankrijk? Bekijk het aanbod voor reizen naar Frankrijk op de website van SingleSnow. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Tip: Naast wintersportreizen naar Frankrijk bieden we ook groepsreizen naar Oostenrijk aan.

Bron foto: Pexels

Ga je mee naar de sneeuw?